Per què em presento?

Sóc una persona de tarannà obert i proper. M’agrada escoltar i ajudar la gent, treballar per promocionar els drets dels ciutadans i aconseguir posicionar la meva ciutat en el millor lloc possible pel que fa a transparència i solucions de greuges.

És per aquest motiu que em presento com a candidata a Síndica de greuges de Terrassa. Tinc una gran experiència fent aquesta feina que ve avalada pels més de 6 anys com a Síndica de la ciutat. Una figura que veig com a unipersonal (de tracte directe amb els ciutadans i ciutadanes), objectiva (que aplica les lleis amb equitat escoltant els greuges presentats, aportant la màxima informació al respecte, assessorant i proporcionant solucions vàlides i justes) i independent (actuant sempre en favor de la justícia, donant la raó a qui la té i amb independència total de l’Administració).

Per tant, el meu objectiu com a síndica continua sent resoldre les queixes de totes les persones que consideren vulnerats els seus drets a causa de l’actuació o la manca d’actuació de l’Administració local. I el treball constant amb les entitats i associacions de Terrassa, perquè són l’altaveu de la ciutadania i els que coneixen en profunditat les diferents realitats i problemàtiques que viuen els veïns i veïnes de la ciutat.

Però, sobretot, em presento perquè un seguit d’entitats i associacions de la ciutat m’ho han demanat i perquè la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa ha presentat la meva candidatura

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: